Retourzending

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst”.

De goederen dienen ongebruikt, ongewassen en volledig te zijn (inclusief handleiding, …) en in de originele verpakking, teruggestuurd worden binnen een aanvaardbare termijn na de kennisgeving (bvb 3 werkdagen). De goederen zijn zichtbaar gelabeld, zonder deze labels kan het goed nooit geretourneerd worden. Na een korte verificatie van de geretourneerde artikels, zullen wij uw bestelling terugbetalen of gratis omruilen voor een ander artikel of andere maat. Let op, producten met korting kunnen nooit geretourneerd worden (Outlet).

Artikels die online aangekocht werden moeten in de winkel worden omgeruild of teruggestuurd worden naar volgend adres: Anneke&Janneke Driehoekstraat 2 ; 2180 Ekeren. Bij het terugsturen van goederen, raden wij U aan om deze aangetekend terug te sturen. Anneke&Janneke kan helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het verloren gaan of beschadigen van de goederen bij het terugsturen, dus is het in uw eigen belang de goederen aangetekend terug te sturen.

– Mailtje naar sales@annekejanneke.net met jullie gegevens en reden.
– Gratis terug brengen in onze winkel of bestelling terug sturen op eigen kosten.Deze dienen voldoende gefrankeerd te zijn , anders worden zij niet geaccepteerd.
X