Wij zijn open zonder afspraak!

Lieve klant

Aangezien babyspeciaalzaken sinds vorige week als essentiële winkels worden beschouwd, blijft onze winkel gewoon open zonder afspraak. Als je wil komen shoppen, de lijst aanvullen of een cadeautje voor een geboortelijst wil kopen of afhalen mag je dus gewoon binnenstappen! 

Wij vragen wel om een afspraak te maken voor het leggen van een geboortelijst en het afhalen van cadeautjes en andere items van je geboortelijst. Dit doe je via enkele klikken op onze website. Wij werken vanaf nu op deze manier om lange wachtrijen aan onze toog te vermijden. 

Wij hebben een winkel van 750 vierkante meter waardoor je winkelt in een veilige omgeving waar de afstand bewaard wordt. Heb je nog vragen? Contacteer ons. Wij helpen je graag verder.

Hopelijk tot snel & stay safe! X

Lieve klanten. Vanaf zaterdag gaat het ‘op afspraak shoppen’ van start.

💛 Je kan via onze website een tijdslot reserveren. We hebben gelukkig een grote winkel waardoor we niet veel hinder verwachten. Je kan last minute altijd nog even reserveren.
💛 Laat het woordje ‘afspraak’ je zeker niet afschrikken. Wij vinden het niet erg als je gewoon eens komt piepen. Je bent heel erg welkom.
💛 Geboortelijsten gaan uiteraard gewoon door. Hiervoor kan je vanaf nu ook online een afspraakje maken. Bellen mag natuurlijk ook nog.
💛 Kom je cadeautjes van je geboortelijst afhalen? Vermeld dan even de naam van je kindje bij het online maken van een afspraak. Zo kunnen we alles al klaarleggen.

Nog vragen? Aarzel niet om te mailen of te bellen. Wij helpen je graag verder. Stay safe en hopelijk tot snel.💛🌈☁️🥰

Eerste dag van 2021

Allerliefste klanten. Samen nemen we afscheid van het jaar  2020. Een jaar van afstand en groot gemis. Een jaar van frustratie en onzekerheden. Een jaar, een rollercoaster. 
 
Toch was dit ook een jaar waarin we zoveel steun van jullie hebben gekregen. Jullie bestelden online, hielden zich in de winkel aan de maatregelen en shopten de mooiste items, zowel voor eigen verwennerij als cadeautjes. Jullie lieve reacties hebben ons zoveel moed ingesproken. DANKUWEL! 
 
Dag 2020. Hallo 2021. We stappen dit jaar niet helemaal zelfzeker in, maar dat is helemaal oké. Het geeft ons 12 nieuwe hoofdstukken en 365 nieuwe kansen. Laten we samen de sterren van de hemel dansen. Want samen, samen kunnen we dat. 

Wij gaan terug open!

Lieve klant. Oh wat hebben we jullie gemist. Sowieso een dikke dikke merci aan iedereen die tijdens de afgelopen weken geshopt heeft op onze webshop! ⁠
Vanaf morgen is onze winkel weer geopend. Na enkele dagen flink opruimen, zijn we er helemaal klaar voor! ⁠

Om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid vragen wij om bij elk bezoek aan onze winkel rekening te houden met de volgende maatregelingen: ⁠
– Het dragen van een mondmasker is verplicht.⁠
– Het ontsmetten van de handen is verplicht.⁠
– Onze karren en mandjes worden na elke klant ontsmet. Laat deze achter aan de toog. Je bent niet verplicht er één te nemen.⁠
– Kom alleen. Kinderen tot 12 jaar tellen niet mee.⁠
– Zet kindjes in de buggy of zorg ervoor dat ze bij jou blijven en niet alleen rondlopen in de winkel.⁠
– Bij een drukker moment aan de toog wacht je op een afstand van minimum 1,5 meter.⁠
– Wij zorgen voor plexischermen aan de toog.⁠
– Vergeet geen afstand te houden als je geholpen wordt door iemand van de winkel. Zo zorgen we voor elkaars gezondheid. ⁠
– Het ophalen van cadeautjes of het afsluiten van een geboortelijst gebeurt nog steeds op afspraak. Je kan telefonisch of via mail een afspraakje maken.⁠
We danken jullie alvast om hier rekening mee te houden.💛⁠

Je kan uiteraard nog steeds bestellen op onze webshop. Je hebt ook de optie om het pakje rechtstreeks te versturen naar de correcte ontvanger aangezien we tijdens deze periode elkaar niet mogen zien, maar toch aan elkaar denken. Stuur ons dan zeker een mailtje als je het graag ingepakt hebt! ⁠

Heb je nog vragen? Bel ons of stuur een mailtje. ⁠

Hopelijk tot héél snel!😍⁠

Even ons hart luchten…

Wat een moeilijke periode is dit. Elke dag doen we met een dubbel gevoel het licht uit. Opgelucht dat we weer een dagje voorbij zijn, maar ook zo blij om jullie pakketjes te hebben ingepakt en bekende gezichten gezien te hebben aan ons afhaalpunt. Sowieso een dikke dikke merci  om aan ons te denken. We kunnen niet genoeg virtuele hartjes sturen. 
Maar toch… Wat een domper om telkens in een lege winkel rond te lopen. Om telkens leveringen uit te pakken en in de winkel te leggen, zonder te weten wanneer jullie nog eens kunnen komen piepen. Want we weten dat jullie het oh zo belangrijk vinden om iets van dichtbij te bekijken en om eens te voelen. Samen met een leuke babbel vormt dit de Anneke & Janneke ervaring die we aan elk van onze klantjes willen geven. En nu dat weer even niet mogelijk is, das toch gewoon wel balen. Even heel erg balen. 
En ook wij luchten graag eens ons hart, want dat doet af en toe eens goed. We blijven de komende weken verder doen zoals we nu doen, jullie zo goed mogelijk verder helpen met de geboortelijsten, cadeautjes en andere leuke kids goodies.
Bedankt en hopelijk tot snel.🤍

Werking verplichte sluiting Corona.

Lieve klant,

We delen graag onze aanpak voor de komende weken met jullie mee. Indien je achteraf nog vragen hebt, stuur ons dan zeker een berichtje.

Geboortelijsten

Je kan uiteraard nog een afspraak maken om een geboortelijst te leggen, ook tijdens de lockdown. We plannen samen een video call in om de meest praktische zaken te overlopen. Online kunnen jullie een verlanglijst maken op onze webshop. Deze items voegen wij dan toe op de geboortelijst. 

Shoppen

Gelukkig staat onze webshop voor jullie klaar om te winkelen. Je kan uiteraard kiezen om het te laten opsturen of het af te halen aan de winkel. Bij afhaling zullen wij je contacteren om een afspraakje te maken. Als er iets ingepakt moet worden, horen we dat graag.

Kan je iets niet vinden op onze webshop? Stuur ons dan een mailtje. Wij sturen graag foto’s door van wat je zoekt en helpen je zo verder. Ook voor verder advies en vragen kan je ons telkens contacteren, telefonisch of via mail.

Stay safe!X

Veel liefs,

Het Anneke & Janneke team

Nieuw! Joolz Day+

Maak kennis met Joolz’ buitengewoon slimme nieuwe kinderwagen: de Joolz Day+. Voortbouwend op het succes van vorige modellen, en met een hele reeks verbeteringen. Deze adembenemende, award-winnende design-kinderwagen is eenvoudig in gebruik en heeft een slim, zorgvuldig uitgedacht ontwerp. Hij zit boordevol functies die eenvoudig te bedienen zijn met één hand en biedt een comfortabele rit voor ouders en hun kleintjes.

Positive Design voordelen

+ meest comfortabel
+ met één hand te gebruiken + slim ontwerp

X