Een geboortelijst leggen bij Anneke & Janneke.

Wij wensen jullie alvast een dikke proficiat met de komst van jullie kindje(s)

Een woordje uitleg over het leggen van een geboortelijst

Wij vragen om ongeveer 10 á 12 weken voor de verwachte datum van de geboorte een afspraak te maken voor het leggen van een geboortelijst. Dit kan telefonisch of in de winkel.

Indien gewenst kan de geboortelijst ook op het internet geplaatst worden. Jullie ontvangen een login en een wachtwoord: met deze gegevens kan je de lijst opvolgen. Bij de geboorte van jullie babytje(s) kan iedereen die dit wenst jullie lijst raadplegen, mits ze natuurlijk de naam van jullie babytje(s) weten en één van jullie voornamen. Familie en vrienden kunnen dan online hun keuze maken, het pakje komen afhalen, of via overschrijving betalen en het gekozen cadeau door de ouders laten afhalen. Cadeautjes die online gekocht zijn, maar nog niet werden betaald, worden reeds meegegeven (met uitzondering van grotere artikelen). Wanneer er uiteindelijk niet betaald wordt, zal dit verrekend worden bij het afsluiten van de lijst.

Na 12 weken wordt een geboortelijst afgesloten en krijgen jullie een korting van -10% in de vorm van een kortingsbon op het totaalbedrag van de gekochte artikelen (met uitzondering van solden, promoties en cadeaubons). Wanneer je een geboorteborrel geeft na deze 12 weken, dan sluiten we de lijst pas 1 week na het feestje af. Deze kortingsbon blijft 1 jaar geldig maar kan wel niet gebruikt worden op solden artikelen, promoties, of op andere geboortelijsten.

Wij behouden steeds het recht om prijswijzigingen door te voeren. Alleen de artikelen met een aankoopverplichting behouden de aangegeven prijs.

Je geboortelijst online voorbereiden

Voor je bij ons een afspraak maakt voor het leggen van een geboortelijst, kan je alvast de gewenste producten selecteren uit het uitgebreide aanbod op onze website.

Hoe gaat dit in zijn werk?

 

  1. Click op “Verlanglijsten”in menu.
  2. Log in of maak account aan.
  3. Vul onder “Nieuwe verlanglijst” de naam “Mijn geboortelijst” in en klik op “Opslaan”
  4. Zoek op de website je favoriete producten op
  5. Klik bij het product op het ‘hartje’ om het product toe te voegen aan je verlanglijst.

Tijdens je afspraak in de winkel nemen we dit lijstje erbij om samen de geboortelijst samen te stellen. Wij geven je dan persoonlijk advies bij de keuze van de producten.

Belangrijke weetjes :

KLEDING kan je eveneens reserveren bij het leggen van de geboortelijst, of hierin kunnen jullie zeker ook op een ander moment, zonder afspraak, een keuze komen maken. Kleding plaatsen op de geboortelijst houdt steeds een aankoopverplichting in. Kennen jullie het geslacht nog niet? Geen probleem, dan komen jullie een 2-tal weken voor geboorte de keuze tussen jongen of meisje maken. Deze kleding wordt genoteerd op jullie lijst en terug in de winkel gelegd. Bij de geboorte wordt de juiste kleding, indien nog voorradig, uit de winkel gehaald en toegevoegd, met aankoopverplichting. Indien jullie dit wensen mogen jullie ook een gesloten envelop binnenbrengen van de gynaecoloog met het juiste geslacht. Kleding in solden kan opzij gelegd worden (tot maximum -50%), met aankoopverplichting, volgens de korting die op dat moment van toepassing is.

KLEINE ARTIKELEN zoals flesjes, hoeslakens, donsdekens, speelgoed, badartikelen, en dergelijke, zijn meestal zonder aankoopverplichting.

GROTERE ARTIKELEN zoals kinderwagen, park en bekleding, donsovertrekken, kamers, en dergelijke, zijn steeds met aankoopverplichting.

CADEAUBONS kunnen geschonken worden naar eender welk budget en blijven 1 jaar geldig. Op jullie geboortelijst online kunnen klanten eveneens een cadeaubon reserveren. Deze kunnen natuurlijk enkel gebruikt worden voor jullie persoonlijke geboortelijst (niet op andere geboortelijsten).

Zodra jullie de login en wachtwoord ontvangen hebben, dienen jullie binnen de week een mail te sturen naar anja@annekejanneke.be met een bevestiging dat deze voorwaarden voor jullie in orde zijn. Artikelen met aankoopverplichting kunnen hierna niet meer geannuleerd worden.

Kaartjes van Anneke & Janneke kunnen gratis verkregen worden om bij jullie geboortekaartjes toe te voegen.

Wij danken jullie alvast voor het vertrouwen in Anneke & Janneke.

X