Een geboortelijst leggen bij Anneke & Janneke.

Baby’tje(s) op komst? Proficiat! Wat een leuk nieuws. En toch ook een beetje spannend.

Je geboortelijst leggen is een mijlpaal tijdens je zwangerschap. Er is oh zoveel keuze en wat heeft jullie baby nu eigenlijk echt nodig? Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar alles wat je nodig hebt tijdens de eerste levensjaren van jullie kapoen. Of het nu een eerste, tweede, derde… kindje is, we stellen een bundel aan producten samen die jullie wereld wat mooier zal maken.

Een geboortelijst samenstellen

∙     ∙     ∙    

IN DE WINKEL

Bij het leggen van je lijst geven we je een rondleiding in de wereld van baby’s. We overlopen samen alles wat jullie kindje nodig heeft: van in bad gaan tot het maken van een wandeling. Het is voor ons de bedoeling om de perfecte basislijst samen te stellen om de komst van jullie baby zo goed mogelijk voor te bereiden. Na de tour krijg je onze beroemde winkelkar in handen. Deze mogen jullie vullen met allerlei leuke zaken, van het eerste knuffeltje tot een eetsetje.

Je ontvangt na het leggen van de lijst een login en een wachtwoord. Met deze gegevens kan je vanaf dan de lijst opvolgen. Op dit platform kan je bijvoorbeeld alle producten die jullie gekozen hebben bekijken, producten toevoegen, opvolgen wie wat koopt en ga zo maar verder.

∙     ∙     ∙    

ONLINE

Stellen jullie liever de geboortelijst zelfstandig online op? Dat kan perfect met ons online geboortelijstensysteem. Je maakt een accountje via ‘Geboortelijst beheren’ – ‘Geboortelijst maken’ (in rechterhoek). Via dat account scrol je door onze geboortelijstenshop en voeg je met slechts één klik items toe op de geboortelijst. Makkelijk en gewoon vanuit je zetel!

Je hebt na het online samenstellen van de lijst uiteraard nog steeds de optie om een afspraakje te maken om de geboortelijst te overlopen in de winkel. Wij geven je op dat moment persoonlijk advies bij de producten die je dan reeds gekozen hebt en kijken samen of er niets mist.

Houd er zeker rekening mee dat niet al onze merken en producten online staan. We doen ons best om dagelijks aanvullingen te doen. Ben je op zoek naar iets specifieks? Of vraag je je af of we een bepaald merk hebben? Stuur ons gerust een mailtje of bel ons even op!

∙     ∙     ∙    

Wij behouden steeds het recht om prijswijzigingen door te voeren. Alleen de artikelen met een aankoopverplichting behouden de aangegeven prijs.

 

Kunnen we voor onze afspraak als iets voorbereiden?

∙     ∙     ∙    

Het is altijd een goed idee om op voorhand al eens een kijkje te nemen in de babywereld. Je kan al eens rondneuzen op onze website of Instagram. Of neem eens een kijkje in onze catalogus. Hierin staan al heel wat merken met wie we samenwerken. Deze is te verkrijgen in onze winkel.

Een afspraakje voor het leggen van een geboortelijst plan je best 10 à 12 weken voor de verwachte geboortedatum in. Dit kan telefonisch, in de winkel of via de website ‘Afspraak leggen geboortelijst’.

Welke items hebben een aankoopverplichting?

∙     ∙     ∙    

Wij hebben een ruim assortiment stockartikelen, zoals een Tripp Trapp, deze zijn nooit met een aankoopverplichting. De kinderwagen, een kinderkamer, een luiertafel en andere grote stuks zijn steeds met een aankoopverplichting. Bij andere items heb je de keuze. Je kan ervoor kiezen om items zonder aankoopverplichting op de lijst te laten zetten. Deze worden dan wel niet opzij gelegd en worden voorlopig op onzichtbaar gezet. Bij de geboorte van jullie kindje(s) kijken wij dan na wat er op dat moment van die items op stock is en deze leggen wij een viertal weken opzij. Ze worden op dat moment uiteraard ook op zichtbaar gezet. De items die je opzij laat leggen door ons, en dus reserveert, zijn steeds met een aankoopverplichting. Deze staan meteen op zichtbaar.

Enkel items zonder een aankoopverplichting kunnen verwijderd worden. Dit kan door een mail te sturen naar sales@annekejanneke.net. Wij halen deze items dan van je lijstje.

 

Kunnen familie en vrienden ook een cadeaubon kopen?

∙     ∙     ∙    

Familie en vrienden kunnen inderdaad op jullie geboortelijst een cadeaubon kopen. Deze blijven 1 jaar geldig. Ze kunnen natuurlijk enkel gebruikt worden voor jullie persoonlijke geboortelijst (niet op andere geboortelijsten) of achteraf voor spulletjes uit de winkel.

 

Mogen we voor de geboorte al spulletjes afhalen?

∙     ∙     ∙     

Om een rustige thuiskomst te garanderen is het altijd handig om al enkele items in huis te hebben voor de geboorte van je kindje. Je krijgt bij ons de optie om voor maximum 500 euro aan spulletjes reeds af te halen (Enkel mogelijk bij lijsten die in de winkel gelegd zijn en met een minimum van 2500 euro). Familie en vrienden hebben na de geboorte dan nog altijd de kans om deze items voor jullie aan te kopen. Dit wil zeggen dat jullie deze reeds in gebruik nemen. Als één van deze items toch niet gekocht wordt, zal dit later met jullie verrekend worden.

Je kan een drietal weken voor de geboorte deze spulletjes afhalen bij ons. We vragen wel om op voorhand via mail door te geven welke items jullie graag reeds in huis hebben en dan maken we op dat moment ook meteen een afspraakje voor afhaling.

Wat moeten we vermelden op ons geboortekaartje?

∙     ∙     ∙    

Het is bij ons voldoende om de link van onze website op het kaartje te printen: www.annekejanneke.be. Je hebt ook de mogelijkheid om ons kaartje bij de geboortekaartjes te steken. Deze kunnen gratis verkregen worden. Je kan ons best op voorhand even laten weten hoeveel kaartjes jullie graag wensen af te halen.

Wat doen we als ons baby’tje geboren is?

∙     ∙     ∙    

Je zet via jullie account, indien de lijst nog offline staat, de geboortelijst online voor familie en vrienden. Je kan ook de geboortedatum, de naam en het gewicht invullen. In de winkel krijgt jullie kapoen ook een eigen kastje waarin de spulletjes liggen die jullie hebben gekozen.

Hoe sluiten we onze lijst af?

 ∙     ∙     ∙    

Na 12 weken wordt een geboortelijst afgesloten en krijgen jullie een korting van 10% in de vorm van een kortingsbon op het totaalbedrag van de gekochte artikelen (met uitzondering van solden, promoties en cadeaubons). Dit is van toepassing op lijsten met een minimum van 10 stuks en en met een (gekocht) bedrag van 750.00 euro (met uitzondering van solden, promoties en cadeaubons). Items met een aankoopverplichting die niet gekocht werden, kunnen onder andere met deze bon verrekend worden. Je maakt best een afspraakje voor het afsluiten van de lijst!

De kortingsbon van je geboortelijst kan je niet gebruiken om iets te kopen op een andere geboortelijst.

 

Wij danken jullie alvast voor het vertrouwen in Anneke & Janneke!

X